Week-end ”bogat și productiv” pentru polițiști

Poliţiştii din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Giurgiu au acţionat în acest weekend pentru prevenirea faptelor antisociale, siguranţa şi fluenţa traficului rutier şi pentru menţinerea ordinii şi liniştii publice.

Astfel, în ultimele 48 de ore, în urma neregulilor descoperite, poliţiştii au aplicat 419 sancţiuni contravenţionale, în valoare de 172.570 de lei şi au intervenit la 200 de evenimente dintre care 155 au fost sesizate prin numărul unic pentru apeluri de urgenţă 112.

Din totalul amenzilor, 32 de sancţiuni contravenţionale au fost pentru nerespectarea normelor privind ordinea şi liniştea publică prevăzute de Legea nr. 61/1991 şi 4 sancţiuni la alte acte normative.

Pentru prevenirea accidentelor de circulaţie, poliţiştii giurgiuveni au desfăşurat activităţi în urma cărora au aplicat 383 de sancţiuni, ca urmare a încălcării normelor O.U.G. 195/2002 privind circulaţia pe drumurile publice, dintre care 149 pentru încălcarea regimului legal de viteză şi 230 pentru alte abateri la regimul rutier.

Ca măsură complementară, poliţiştii au reţinut 66 de permise de conducere dintre care 50 pentru viteză şi au retras 2 certificate de înmatriculare auto.

COMPARTIMENTUL PRESĂ ŞI RELAŢII PUBLICE IPJ GIURGIU

Comentarii