Vreme de urâtă în următoarele zile. Frig, ploi, lapoviţă şi ninsori. Vezi aici PROGNOZA METEO

vreme-urata

Nu scăpam de vremea rece pentru această perioadă a anului nici săptămâna aceasta. Mase de aer rece sunt prezente deasupra țării, iar atunci când se retrag puțin este tocmai situația avansului norilor și ploilor peste teritoriul țării. Așa că maximele în această săptămină rămân mici, în general între 8 și 18 grade.

Zilele cu ploi vor fi cele de la începutul săptămânii: luni, mai puține și neînsemnate cantitativ, dar de la noapte și până miercuri inclusiv, ploile se intensifică și lasă și cantități însemnate, în special în sud și est. Vântul cu intensificări le însoțește. La munte lapoviță, ninsoare și vânt. În partea a doua a saptaminii vremea se îndreaptă că aspect dar rămîne rece pentru data această chiar dacă în ultimele zile (weekend) temperatura ar mai crește puțin.

În sud, cer mai mult noros și pe arii restrânse ploi slabe. Și aici este rece, în special în Oltenia: 11 grade la amiază la Drobeta, 12 la Craiova, 15 la Giurgiu și Buzău și 17 la Călărași. Spre seară ploile se întețesc și la fel și vântul.

Comentarii