Vine GERUL! Prognoza meteo pentru următoarele zile

Află prognoza meteo pentru următoarele trei zile! Vine GERUL!

Miercuri, vremea va fi rece, cu temperaturi maxime ce se vor încadra între -7 şi 2 grade. Cerul va deveni variabil în zonele înalte de relief, însă în cele joase vor fi înnorări local persistente şi pe spaţii restrânse ceaţă, asociate izolat cu fulguieli sau chiciură. Vântul va sufla slab până la moderat, cu intensificări în sud-estul ţării.

Vremea în Sudul Țării
În Giurgiu, dimineața -4…-3 grade. Pe parcursul zilei, vremea va fi în continuare rece, cu temperaturi în scădere; maxima va fi de -2…-1 grad. Cerul va fi mai mult noros, vor fi posibile fulguieli, iar vântul va sufla slab până la moderat.

Vremea la munte
La munte vremea va fi rece, geroasă noaptea îndeosebi în Carpaţii Orientali şi în cei Meridionali. Cerul va deveni variabil, iar vântul va sufla slab până la moderat, cu intensificări în a două parte a zilei.

Vremea joi și vineri
Vremea. Joi, vremea va continuă să fie rece. Norii joși vor persista local în regiunile sudice şi pe arii mai restrânse în est şi în centru, iar în restul teritoriului cerul va fi variabil, cu înnorari trecătoare. Se va semnala ceaţă, asociată cu chiciură, mai ales dimineaţa, dar pe alocuri persistența în mare parte din zi. Vântul va suflă slab şi moderat, cu uşoare intensificări în sudul Banatului, precum şi la munte unde pe crește va spulbera zăpadă. Temperaturile maxime se vor încadra între -7 şi 3 grade, cu cele mai mari valori în zonele deluroase.

În Giurgiu, vremea se va menţine rece. –6…-4 grade dimineața și în jur de –1 grad la amiază. Cerul va fi acoperit cu nori joși persistenti.

Vremea. Vineri vreme geroasă în orele dimineţii în nord şi în centru. Peste zi valorile termice vor marca o creştere față de joi, în special în regiunile vestice şi în Dealurile Subcarpatice, însă vremea va fi tot rece în majoritatea zonelor, cu precădere în cele joase din centru, sud şi est. Cerul va fi mai mult noros şi se vor semnala precipitaţii mixte ce vor depune polei, în prima parte a zilei local în sud-vestul ţarii.

La munte vor fi mai ales ninsori. Vântul va avea intensificări temporare în special în zona montană, viscolind sau spulberând zăpadă pe crește. Temperaturile maxime se vor încadra între -6 grade în sudul Câmpiei Române şi în Lunca Dunării şi 5…6 grade în Subcarpaţii de Curbură. În special în orele dimineţii va fi ceaţa.

În București, vremea va fi rece în continuare; -7…-6 grade dimineața și în jur de 0 grade la amiază. Cerul va fi mai mult noros, iar probabilitatea de ceaţă va fi ridicată.

Comentarii