Un antrenor din L4 Giurgiu a fost umplut de sânge de rudele unui fotbalist

Sâmbătă, în pauza meciului de juniori Prundu – Giganții Vărăști, care preceda partida de liga a 4-a, tehnicianul Marian Dociu a fost bătut de 7-8 persoane și lăsat însângerat.

Imaginile postate de clubul oaspete pe Facebook sunt dure.

„Un fotbalist de la noi a fost pălmuit de un băiat al gazdelor, iar antrenorul a intrat în teren să îi despartă. Pentru că nu reușea, l-a împins pe fotbalistul de la ei. Băiatul, deși avea doar vreo 16 ani, a început să-l amenințe”, povestește Marian Ilie, președintele clubului din Vărăști.

PREȘEDINTELE TRECUT OM DE ORDINE

În pauză, chiar în timp ce antrenorul, rămas pe bancă pentru a vorbi cu elevii săi, dădea ultimele indicații, a fost atacat de 7-8 persoane.

„Erau rude cu fotbalistul. Tată, unchi, chiar și mătușă, din ce înțeleg. A dat și puștiul. Erau femei, copii, bărbați care îl loveau cu pumnii și cu picioarele”, povestește președintele. Unde erau forțele de ordine? „Să vă zic altceva: pe foaia de meci, responsabil cu ordinea era pus chiar președintele celor de la Prundu! În loc să se bage, el s-a ascuns la vestiare”, conchide Ilie.

„Nu e prima oară când se întâmplă asta. Înaintea sezonului, la alt meci de la Prundu s-a lăsat cu mâini rupte. AJF-ul a zis că nu se bagă, că e amical”
Marian Ilie, președinte Giganții Vărăști

„Părinții nu vor să-și mai lase copiii la fotbal. Vă dați seama, s-a întâmplat la un meci de copii! Mi-au zis că mai bine bat mingea lângă școală și nu pățesc nimic”
Marian Ilie, președinte Giganții Vărăști

„Nu știu ce să vă zic acum. Da, au fost niște incidente, dar încă nu s-a întrunit comisia de disciplină”
Florentin Barbu, secretar general AJF Giurgiu

DINȚI ȘI NAS RUPT

Marian Dociu a fost dus imediat la spital după incident. „În acest moment, vorbește cu greutate. Are dinții din față rupți, nasul e spart. A fost, apoi, la IML Giurgiu, va dura puțin până îi vor scoate documentele. Azi a fost la Poliție, a făcut plângere penală. I s-a zis că fusese identificat băiatul, care, mai mult, juca pe fals!”, conchide Ilie.

Comentarii