Trei zile de spectacole și circulație oprită în centrul orașului

Patronul spiritual al orașului, Sf. Mare Mucenic Gheorghe va fi sărbătorit în acest an, cu două zile în avans, dat fiind faptul că ziua de 23 aprilie va coincide cu ziua de marți din Săptămâna Patimilor.

Așadar începând de vineri, 19 aprilie, până duminică 21 aprilie pe esplanada din fața Teatrului ”Tudor Vianu”, vor concerta artiști consacrați ai muzicii românești, fiind planificate, de asemenea diverse activități și manifestări cultural artistice.

Pentru prima zi, respectiv vineri, 19 aprilie, începând cu ora 17:00 este planificată seara de folclor și vor urca pe scenă următorii artiști și ansambluri: Clasa de canto a Centrului Județean pentru Conservarea și Promovarea Culturii Tradiționale Giurgiu, Orchestra de Suflători Valahia, Ansamblul de cântece și dansuri populare ”Doina Dunării”, formația ”Românașul”, elevii Centrului Cultural ”Ion Vinea”, și începând cu ora 19:00 vor urca pe scenă soliștii: Adelina Găujeneanu, Mariana Simion, Constanin Enceanu, Petrică Mîțu Stoian.

Sâmbătă, 20 aprilie, giurgiuvenii sunt invitați începând cu ora 17:30 să asiste la spectacolul oferit de: Clasa de dans modern și clasa de canto a Centrului Cultural ”Ion Vinea”, Alessia, Roxana Nemeș, Adda și Lidia Buble.

În data de 21 aprilie, ultima zi de spectacole dedicate Zilelor Municipiului Giurgiu vor urca pe scenă: Asociația ”Millenium Art”, Hello Fitness Club, Asociația Floria Art, Asociația Moga Dance, Serena, formația Alb și Negru, Elena Ionescu, Zdob și Zdub.

Seria manifestărilor cultaral-artsitice se vor încheia duminică 23 aprilie, în jurul orei 23:00 cu un foc de artificii.

Seria manifestărilor cultural-artistice din municipiul Giurgiu va continua până la sfârșitul lunii mai cu spectacolele și acțiunile organizate de Consiliul Local Giurgiu, Primăria Municpiul Giurgiu și Centrul Cultural ”Ion Vinea” în cadrul ”Primăvara Culturală Giurgiuveană”, giurgiuvenii fiind invitați la piese de teatru, spectacole de muzică folclorică și simfonică, expoziții și festivaluri – anunță Primăria Giurgiu instituție care atenționează, de asemenea, că începând de mâine 18 aprilie 2019 până în data de 22 aprilie, ora prânzului, traficul rutier din zona Centrală va fi restricționat, iar parcările în această zonă vor fi interzise.

Comentarii