Târg de carte la Biblioteca Județeană

Deschiderea primei ediții a Târgului de carte, organizat de Biblioteca Județeană ”I.A. Bassarabescu”, s-a bucurat de prezența oficialităților locale și județene, dar și a cititorilor giurgiuveni, de toate vârstele, dornici să cunoască oferta acestui târg.

Printre cei care au răspuns invitației lansate de conducerea Bibliotecii s-a numărat și președintele Consiliului Județean, Marian Mina, care a ținut, apoi, să felicite organizatorii pentru această inițiativă, pe pagina sa de facebook:

”Mă bucur că am reuşit să avem şi noi, la Giurgiu, un târg de carte organizat de Biblioteca Judeţeană „I.A. Bassarabescu”, dar m-am bucurat şi mai mult să văd atât de mulţi giurgiuveni, de toate vârstele, prezenţi la evenimentul de astăzi.

Sper ca acţiunea să devină o tradiţie, să avem cât mai multe edituri participante şi felicit conducerea Bibliotecii Judeţene pentru iniţiativă. Am înţeles că, la nivel naţional, doar opt biblioteci judeţene, printre care, iată, şi Giurgiu, organizează astfel de târguri de carte.

Vă felicit, încă o dată, şi vă asigur de întreg sprijinul meu pentru toate acţiunile viitoare!”

Târgul este deschis și vineri, 14 septembrie, între orele 11 și 18.

Comentarii