TACHE: ”Suntem în discuții cu parteneri străini pentru a aduce în Adunații Copăceni o fabrică de mezeluri, una de medicamente dar și un spital”

ion tache

Primarul comunei Adunații Copăceni, Ion Tache, încearcă să aducă, în comuna pe care o conduce, mai multe investiții străine pentru a dezvolta localitatea. Prima etapă este finalizarea alimentării comunei cu gaze naturale. Stadiul introducerii gazelor în Adunații Copăceni este la final, autorizația de construire a fost aprobată de Primărie, iar acum mai urmează o singură autoritație ce trebuie eliberată de ANRE. Firma Mega Construct, cea care a câștigat licitația pentru introducerea gazelor în Adunații Copăceni, a depus toate documentele la ANRE, iar acum așteaptă aprobarea în termen de 10 până 60 de zile.

”Pentru locuitori și mai ales pentru Primărie ca instituție ar însemna o dezvoltare fără precedent dat fiind faptul că suntem principala localitate din bazinul legumicol și floricol al Capitalei. Localitatea noastră are nevoie de gaze pentru dezvoltare rapidă.

Nu doar din acest punct de vedere sunt binevenite gazele, ci și pentru zona de investiții, în afara marelui proiect pentru aeroport care deocamdată este în stand by, au fost și sunt de actualitate mai multe proiecte cum ar fi construirea unei fabrici de mezeluri și a unei fabrici de medicamente cu parteneri din Germania cu care suntem în discuții avansate, dar și pentru construirea la noi în localitate a unui spital de 1000 de paturi de către un descendent al familiei lui Mina Minovici, stabilit acum în America, împreună cu un cunoscut consorțiu. Discuțiile cu acești parteneri au fost foarte avansate la un moment dat, însă lipsa gazelor în localitate a stopat aceste proiecte. Am discutat cu potențialii noștri parteneri și vor în continuare să vină la Adunații Copăceni, nu s-au amplasat în alte zone din țară până la acest moment.

Toate aceste proiecte ar putea demara o dată cu introducerea gazelor anul viitor și vor mai urma cu siguranță și altele dată fiind așezarea comunei Adunații Copăceni în apropierea Capitalei și în apropierea graniței României și a municipiului Giurgiu”, a declarat pentru stirigiurgiu.ro Ion Tache, primarul comunei Adunații Copăceni.

Comentarii