Sute de colindători au venit în Ajunul Crăciunului acasă la primarul din Singureni – Marian Pătuleanu

IMG_6892

Sute de colindători au trecut astăzi, în Ajun de Crăciun, pragul casei primarului comunei Singureni, Marian Pătuleanu.

Dis-de-dimineață cete mari de copii au venit acasă la unul dintre cei mai inimoși și mari iubitori de copii – primarul comunei Singureni din județul Giurgiu, Marian Pătuleanu.

Aceștia au fost primiți de familia primarului, așa cum se cuvine, cu nuci, mere, covrigi, ciocolată, biscuți, napolitane și alte bunătăți de care colindătorii s-au bucurat nespus.

După o scurtă pauză în timpul zilei, copiii din Singureni și-au reîmprospătat forțele și au pornit din nou la colindat, de data aceasta, să cânte ”Steaua sus răsare”.

Primarul din Singureni este cunoscut ca un om care apreciază valorile tradiționale, familia, datinile și obiceiurile noastre așa că bucuros i-a așteptat pe copii, și seara, cu poarta deschisă. Cetele de colindători nu s-au lăsat așteptate, iar copii au venit, câte 2, câte 4, câte 8, câte 10, în total au fost zeci de cete de copii și sute de colindători care l-au vizitat astăzi pe primarul din Singureni, un om care apreciază și susține foarte mult copiii și generația tânără.

Gazdele colindătorilor au fost chiar primarul Marian Pătuleanu alături de soția sa Irina și cele două fiice: Andreea – fata cea mare de 18 ani și Luiza – fiica lor cea mică de 14 ani. Împreună cu ei și prichindelul Mario – finul lor, unul dintre copiii pe care familia Pătuleanu i-a botezat. Nu a lipsit nici cățelul familiei – Pufarină.

IMG_7056

Doamna casei, Irina – soția primarului din Singureni – ne-a spus că ei întotdeauna au sărbătorit Crăciunul acasă, în familie primind colindătorii din sat.

”Mâine dimineață mergem la biserică, apoi după slujbă venim acasă, punem masa pentru că astăzi am pregătit bucate tradiționale pentru masa de mâine, tocmai ce am copt cozonacii, sarmalele sunt și ele în cuptor și avem multe alte bunătăți culinare pe care le-am gătit pentru familia noastră, astăzi vedeți că au venit colindătorii la noi, și uite așa petrecem Crăciunul în familie, an de an”, a declarat pentru stirigiurgiu.ro Irina Pătuleanu – soția primarului din Singureni.

Primarul Marian Pătuleanu a primit în seara de Ajun chiar și vizita lui Moș Crăciun.

În Ajun de Crăciun primarul Marian Pătuleanu transmite o urare, un gând bun tuturor locuitorilor județului Giurgiu și în mod special locuitorilor din comuna Singureni.

IMG_6864 IMG_6872 IMG_7039 IMG_7060 IMG_7069 IMG_7092 IMG_7106 IMG_7114

Comentarii