Social-democrații giurgiuveni și-au desemnat noua conducere

În ciuda frământărilor ce au precedat acest eveniment, joi, la Teatrul Tudor Vianu, s-a desfășurat Conferința județeană a PSD Giurgiu, conferință în care a fost aleasă noua conducere a partidului.

Reamintim că după ce a fost numit președinte executiv la nivel național, Niculae Bădălău a demisionat din funcția de președinte al Organizației PSD Giurgiu, funcție în care a fost numit, interimar, Marian Mina.

La Comitetul Executiv Național de la Neptun, acesta din urmă a renunțat la funcție, iar Niculae Bădălău a revenit la conducerea PSD Giurgiu, ca interimar.

Începând de joi, 13 septembrie, Bădălău este președinte ”deplin”, acesta fiind ales cu votul a 329 din cei 339 de delegați prezenți la Conferința Județeană.

De altfel, Niculae Bădălău a fost singurul candidat la funcția de președinte al PSD Giurgiu.

”Numărul 2” în PSD Giurgiu este acum Marian Mina, președintele CJ – și el unic candidat – ales președinte executiv al PSD Giurgiu.

Delegații la Conferința județeană de joi au ales și cei 17 vicepreședinți. Aceștia sunt: Marciu Cristian, Elena Dinu, Stoica Constantin, Cătălin Corbea, Măhălean Adrian, Manea Silvian, Cazacu Silviu, Trăistaru Daniel, Niţu Ion, Preda Dumitru, Nidelea Florin, Tudor Florea, Mototolea Florin, Bălan Marian, Marica Ciprian, Rusu Daniel și Pătuleanu Marian.

foto: Giurgiu Net Oficial

Comentarii