Schimbări în conducerea Consiliului Judeţean: Ionuţ Preda – noul vicepreşedinte

Consilierii judeţeni giurgiuveni s-au reunit vineri, 14 februarie, în şedinţă ordinară. Au fost opt proiecte de hotărâre pe ordinea de zi şi alte două suplimentare – anunţă reprezentanţii instituţiei.

Consilierii judeţeni au decis, cu majoritate de voturi, înlocuirea din funcţia de vicepreşedinte a lui Vasile Andronache(ALDE) cu Ionuţ Preda(PSD). Celelalte proiecte au vizat aprobarea bugetului propriu de venituri şi cheltuieli al CJ Giurgiu, repartizarea pe unităţi administrativ-teritoriale a sumelor pentru echilibrarea bugetelor, dar şi proiecte legate de infrastructura rutieră.

„Tânărul social-democrat giurgiuvean Ionuţ Preda este noul vicepreşedinte al Consiliului Judeţean Giurgiu.

El a fost votat în această funcţie, astăzi, în cadrul şedinţei ordinare a CJ Giurgiu. Este un profesionist, un tânăr serios şi care sigur va face treabă bună în domeniile în care are atribuţii. Îl felicit şi îi urez mult succes!

(…) Le mulţumesc tuturor consilierilor pentru vot, iar colegilor mei din aparatul propriu, pentru munca depusă la întocmirea proiectelor de hotărâre!”, declară preşedintele Consiliului Judeţean Giurgiu, Marian Mina.

 

Comentarii