S-a supărat şi i-a tăiat cu… ciobul! Acum este arestat pentru tentativă de omor

Este “isprava” unui bărbat din Crevedia, care s-a ales acum cu un mandat de arestare pentru tentativă de omor. Ce s-a întâmplat, “povestesc” poliţiştii, într-un comunicat de presă:

“La data de 16 mai a.c. un bărbat de 30 din comuna Crevedia Mare județul Giurgiu a fost arestat preventiv pentru comiterea infracțiunii de tentativă la infracțiunea de omor calificat.

Polițiștii de la Serviciul Investigații Criminale al I.P.J. Giurgiu sub coordonarea procurorului de caz de la Parchetul de pe lângă Tribunalul Giurgiu au probat activitatea infracțională a unui bărbat de 30 de ani din comuna Crevedia Mare județul Giurgiu, care la data de 14 mai a.c., în jurul orei 22.00, in timp ce se afla în fata unui bar din Crevedia Mare, a tăiat cu două sticle sparte, doi bărbați din aceeași localitate.

Cei doi bărbați cu vârsta de 32 ani și 30 ani, au fost răniți în zona feței și a gâtului, fiind transportați la Spitalul Universitar de Urgenta Bucuresti pentru îngrijiri medicale.

Agresorul a fost reținut pentru 24 de ore, iar la data de 16 mai, Tribunalul Giurgiu a dispus arestarea preventivă pentru 30 de zile, fiind cercetat pentru săvârșirea infracțiunii de tentativă la infracțiunea de omor calificat.”

Comentarii