Reprezentanții Consiliului Județean, prezenți la Consiliul pentru Dezvoltare Regională

Vicepreședintele CJ Giurgiu, Lucian Corozel, a reprezentat instituția la ședința desfășurată miercuri:

”La Alexandria, am participat la ședința Consiliului pentru Dezvoltare Regională – CdPR Sud Muntenia, ședința in cadrul căreia am aprobat raportul de activitate al ADR Sud Muntenia pe trimestrul al IV-lea al anului 2019.

Tot în aceeași ședința a fost aleasă noua conducere a CdPR și s-a constituit comisia regională care va stabili criteriile de selecție pentru proiectele strategice din regiunea Sud Muntenia.

De asemenea ne-au fost prezentate stadiul implementării POR 2014-2020 în regiunea Sud Muntenia, precum și stadiul actual al pregătirii viitoarei perioade de programare 2021-2027.

Județul Giurgiu a mai fost reprezentat de primarul municipiului Giurgiu, dl. Nicolae Barbu, și de alți doi primari reprezentativi ai județului, dl. Daniel Traistaru – primar al orașului Bolintin-Vale și dl. Constantin Carapanceanu – primar al comunei Ghimpati, și nu în ultimul rând de coordonatorii compartimentului de proiecte europene din cadrul Consiliului Județean Giurgiu, dna Elena Dumitrașcu și dl. Nicu Mardale.

Îi urăm succes noului președinte al CpDR, dl. Dănuț Cristescu” – notează vicepreședintele Lucian Corozel.

Comentarii