Război „fratricid” în PSD Giurgiu? Ce spune liderul Niculae Bădălău?

Prezent, recent, la o conferinţă de presă la sediul PSD Giurgiu, preşedintele executiv al partidului, senatorul Niculae Bădălău, a fost întrebat de jurnalişti despre situaţia deputaţilor Alexandru Andrei şi Răzvan Cuc.

Iată care a fost răspunsul liderului PSD:

„Am încercat să fac o organizație nouă, cu oameni tineri și am reușit. E foarte greu să te adaptezi cerințelor, rigorilor care sunt în Partidul Social Democrat. Nu voi accepta niciodată să se facă o dizidență nici penelistă nici pepededistă în partid dar, așa cum s-a întâmplat tot timpul, sunt unii care se adaptează alții care nu se adaptează.

Cei care nu se adaptează, să fie sănătoși, să meargă mai departe…dar nu cu noi! Asta-i foarte clar! Eu încă aștept să-i văd mergând în teritoriu ca parlamentari, făcând conferințe de presă și făcând muncă politică nu circ la garduri sau sub garduri”.

Pe de altă parte, liderul PSD a readus în discuţie şi vechiul conflict dintre Primărie şi Consiliul Judeţean, conflict având ca obiect Zona Liberă, atrăgând atenţia că zona de sud a judeţului este mult mai slab dezvoltată decât cea de nord, neatractivă pentru investitori. Niculae Bădălu estee partizanul transformării Zonei Libere în parc industrial, transformare care, în opinia sa, ar atrage investitori spre municipiu şi spre zona de sud a judeţului, în general.

Reamintim că, de aproximativ un an, Primăria şi Consiliul Judeţean se judecă pentru Zona Liberă Giurgiu, iar senatorul Bădălău a transmis, de mai multe ori, public un mesaj către cei doi lideri (de la judeţ şi municipiu) să pună capăt acestui litigiu şi să transforme Zone Liberă în parc industrial.

Comentarii