Primarul Jean Jipa protestează și nu oriunde, ci la PRO TV

Celebrul primar al comunei Ogrezeni din județul Giurgiu, Jean Jipa, cel care i-a plimbat pe toți copiii din comună în binecunoscutele excursii cu caracter cultural-educațional și care a dus numele comunei prin toată România, a apărut recent la postul național PRO TV.

Primarul Jipa protestează împotriva Legii antifumat și dovedește încă o dată că are coloană vertebrală și își susține punctul de vedere până în pânzele albe. Și în anii precedenți, nu de puține ori primarul Jipa a luat atitudine față de deciziile luate în România de Guvern sau alte autorități.

Iată ce spun reporterii de la Pro TV:

Protestul unui edil din Giurgiu față de Legea antifumat: ”Se fumează oricât, orice”

″În această instituţie, în cabinetul primarului, se fumează oricând, oricât, orice″⁣ – iată mesajul unui edil din Ogrezeni judeţul Giurgiu, în semn de protest faţă de Legea antifumat.

Iar ca să afle toată lumea ce gândeşte, omul a făcut un banner pe care l-a afişat direct pe sediul primăriei.

″În această instituţie, în cabinetul primarului, se fumează oricând, oricât, orice’′ – acesta este mesajul pe care îl transmite lumii primarul comunei Ogrezeni. La care a adăugat şi un citat din filmul California Dreamin’.

Supărat pe proiectul Legii antifumat, iniţiat chiar de PSD, formaţiune din care face parte, dar şi pe alimentele primite de la Uniunea Europeană, edilul a protestat alături de alţi cetăţeni chiar în sediul primăriei.

Mario Stan, secretarul primăriei: ″Da, bannerul e de foarte mult timp, a fost făcut acum un an, imediat după Legea antifumat. Știu că în momentul respectiv veniseră ajutoare de la UE şi noi descărcam împreună cu beneficiarii Legii 416. Vă dovedesc cu poză în sala de şedinţă: toţi cu bannerul în braţe şi ţigările.″⁣

Primarul nu a putut fi contactat pentru a-şi explică gestul.

Unde-i lege încape şi puţintică tocmeală. Aşa că viciul primarului din Ogrezeni, Jipa Jean, a ieşit din birou aşternut pe un banner uriaş, ca toţi să-i priceapă supărarea. L-au ţinut la vedere doar o zi şi s-a făcut scrum. Supărat că nu s-a înţeles mesajul lui, a plecat, dar nu se ştie unde: ori în delegaţie, ori în concediu, spun subalternii domniei sale, în timp ce viceprimarul e la pădure, după lemne pentru primărie.

Mesajul a apărut din nou, câteva ore, pe sediul primăriei în urmă cu câteva zile. Administratorii dau vina pe paznici, care ar fi vrut să acopere nişte găuri.

Marian Tudorache, administrator primărie: ″Mi-a spus să acoperim golul de acolo, am dat înştiinţare la paznici. Le am zis să pună ceva acolo, că aveam mai multe bannere şi au nimerit fix chestia aia. Au văzut că scrie ceva cu fumat, dar habar n-au avut ce scrie mai jos. Ba chiar credeau că e ceva cu fonduri europene, când au văzut ceva cu UE.”

Şi administratorul recunoaşte că viciul fumatului îi dă bătăi de cap primarului, dar spune despre acesta că îşi da sufletul pentru comună.

Întreaga stire de la postul de televiziune PRO TV poate fi urmărită aici:

http://stirileprotv.ro/stiri/social/protestul-unui-edil-din-giurgiu-fac-a-de-legea-antifumat-se-fumeaza-oricat-orice.html

Comentarii