Primarul Jean Jipa prezent la Congresul Extraordinar al PSD alături de cei doi copii ai săi, dar și numeroși cetățeni din Ogrezeni

Primarul comunei Ogrezeni din județul Giurgiu Jean Jipa a fost invitat să participe alături de ceilalți primari și de președintele Marian Mina la Congresul Extraordinar al PSD ce a avut loc sâmbătă, 10 martie.

Primarul Jipa a participat la Congres cu drept de vot și a fost însoțit de o delegație numeroasă din Ogrezeni formată din președintele organizației locale a PSD – Dumitru Grigore (consilier județean), toți consilierii locali din comuna Ogrezeni și alți membri activi ai Organizației PSD Ogrezeni.

Așa cum îl știm, primarul Jipa are mereu grijă să ofere un bun exemplu tinerei generații pentru care s-a luptat întodeauna. Primarul Jean Jipa a mers la congres cu tot sufletul și toată încrederea că votul său va aduce un trai mai bun pentru cetățenii din comuna pe care o conduce. Acesta i-a luat la congres inclusiv pe cei doi copii ai săi: fiul său Mirel și fiica sa Dolores.

Primarul Jean Jipa împreună cu delegația din Ogrezeni au susținut-o pe Viorica Dăncilă (prim-ministru) pentru ocuparea funcției de președinte executiv al PSD. De aceeași totală susținere din partea delegației din Ogrezeni s-a bucurat și Carmen Dan (ministru de interne) pentru șefia PSD Regiunea Sud.

”Am venit să susținem cu toată sinceritatea toate modificările pe care dl președinte Liviu Dragnea și dl președinte Niculae Bădălău le-au adus statutului PSD. Le susținem pe aceste două extraordinare doamne, dna Viorica Dăncilă și dna Carmen Dan cu toată încrederea și vreau să vă spun că ne aflăm aici pentru că ne dorim ridicarea nivelului de trai al tuturor românilor, precum și funcționarea și conlucrarea în condiții optime între toate instituțiile statului român.

Dacă instituțiile statului funcționează optim atunci viitorul copiilor noștri va fi mai bun. Suntem recunoscători pentru susținerea pe care am primit-o. Comuna Ogrezeni beneficiază de un sprijin financiar de 2 milioane de euro pentru modernizarea și asfaltarea tuturor drumurilor din comună și de 1 miliard 300 de mii de euro pentru sistemul de alimentare cu apă în comuna noastră. Vrem tot ce-i mai bun pentru Ogrezeni și pentru copiii noștri”, a declarat pentru stirigiurgiu.ro primarul comunei Ogrezeni, Jean Jipa.

Reamintim că primarul Jipa este unul dintre cei mai implicați, cunoscuți și influenți primari din județul Giurgiu acesta beneficiind de-a lungul timpului de expunere media la nivel național prin celebrele campanii sociale susținute, dar și datorită organizării excursiilor ample tip tur-național cu tânăra generație din Ogrezeni.

Primarul Jipa a participat la Congresul Extraordinar al PSD din 10 martie alături de fiul său Mirel și fiica sa Dolores precum și numeroși cetățeni din comuna pe care o conduce.

Comentarii