Primarul Ionel Pașol a organizat o super excursie pentru copiii din comuna Schitu

Primarul comunei Schitu – Ionel Pașol a organizat în această vară o super excursie pentru elevii din comuna pe care o conduce. Primaru Pașol s-a gândit să le facă o adevărată bucurie elevilor care au obținut note bune la învățătură în anul școlar anterior.

Așa se face că primarul i-a dus pe elevi vara aceasta trei zile la Moeciu de Sus. Conducerea școlii împreună cu primarul Ionel Pașol i-a invitat pe absolut toți elevii care au dorit să vină în excursie și s-au bucurat sincer să afle că în excursie au dorit să meargă 26 de elevi. Alături de ei au fost permanent 6 cadre didactice, viceprimarul și primarul. Elevii care au participat au fost tineri care învață la scoala din comuna Schitu de la clasa a II-a și până la clasa a VII-a.

”Sunt copii care nu au ieșit nici până la București și ne-am gândit să le facem o bucurie și să le arătăm ce țară frumoasă avem pentru că astfel îi și stimulăm să învețe și mai bine și să aibă un viitor bun în viață. Îmi doresc pentru ei să cunoască cât mai multe și să își lărgească orizonturile cunoașterii, iar eu îi voi sprijini întotdeauna cât de mult voi putea”, a declarat pentru stirigiurgiu.ro primarul comunei Schitu, Ionel Pașol.

Printre obiectivele turistice pe care elevii din comuna Schitu le-au vizitat în această excursie se numără Mausoleul de la Câmpulung, Peștera Dâmbovicioara, Castelul Bran, Cetatea Râșnov, Brașov cu Piața Sfatului, Biserica Neagră și Poiana Brașov.

Comentarii