Primarul de Ogrezeni, Jean Jipa – transferul politic al zilei

Jean Jipa a fost prezent miercuri la conferinţa de presă a filialei Giurgiu, PRO România, alături de președintele filialei, Noruț Stănișteanu și de primarul municipiului Giurgiu, Nicolae Barbu.

Primarul din Ogrezeni a declarat că, alături de alți 28 de edili din județ, a participat marți întâlnirea cu premierul Orban.

“Mulţumesc pentru încrederea acordată şi pentru invitaţie, domnilor deputaţi PNL, Toma Petcu si Alexandru Andrei, dar în aceeaşi măsura şi domnului Motreanu. Domniile lor mi-au facut o ofertă de candidatură din partea PNL, însă, în urma unei analize profunde şi, mai ales în urma întâlnirii de astăzi cu domnul Victor Ponta, hotărârea mea este luată.

Am ales să candidez alături de PRO România, de domnul Nicolae Barbu şi de ceilalţi colegi care ni se vor alătura în acest proiect.

Vreau ca pentru fiecare din primarii localitaţilor din judeţ să existe un nou început, neviciat de combinaţii nocive.

Am acceptul domnului Victor Ponta să informez toti primarii din judeţ, care vor o independenţă administrativă fără imixtiuni în treburile primariilor, că uşile PRO România sunt deschise. Trebuia să existe un nou început pentru administraţia publică locală, iar acest nou început se numeşte PRO România”, a declarat Jean Jipa, primarul comunei Ogrezeni.

Comentarii