Primarul ADRIAN ANGHELESCU și consilierii locali au depus jurământul, în prezența premierului României

Premierul Ludovic Orban a fost prezent, joi, la învestirea în funcţie a noului primar PNL al municipiului Giurgiu, Adrian Anghelescu, aflat la primul mandat, el afirmând că Guvernul este partenerul noilor autorităţi locale.

„Vreau să vă felicit pentru alegerea în funcţiile de consilieri locali, de asemenea să-l felicit pe domnul primar că a reuşit să câştige această competiţie electorală, în condiţiile în care nu se aşteptau foarte mulţi, să-i spun că, de fapt, învestirea ca primar este începutul unei munci deosebit de grele pentru a pune în practică proiectele şi programele prezentate în faţa cetăţenilor. Iar rostul prezenţei mele aici este acela de a transmite un mesaj foarte clar, că Guvernul pe care îl conduc este partener al autorităţilor locale din municipiul Giurgiu şi, evident, din judeţul Giurgiu, pentru proiectele care sunt importante pentru dezvoltarea municipiului Giurgiu, pentru a creşte nivelul de viaţă şi pentru a reuşi o dezvoltare economică cât mai rapidă. Contaţi pe noi, domnule primar, vă aşteptăm cu uşa deschisă şi gata să sprijinim proiectele importante!”, a afirmat premierul Ludovic Orban.

Atât primarul municipiului Giurgiu, cât şi cei 21 de consilieri municipali au depus joi jurământul de credinţă, în sala de şedinţe a Primăriei municipiului Giurgiu, în prezenţa vicarului episcopal dr. Teodor Şerban.

Noul primar al municipiului Giurgiu, liberalul Adrian Anghelescu se află la primul mandat de primar după ce fotoliul de primar a fost deţinut timp de două mandate de Nicolae Barbu, ales din partea PSD.

www.agerpres.ro

foto: agerpres.ro

Comentarii