Președintele PSD Giurgiu, Niculae Bădălău, despre situația actuală din România: ”Vom avea un guvern total instabil, ce va aduce dezastrul în țară!”

Prezent, joi, la Giurgiu, într-o conferință de presă, liderul PSD Giurgiu, senatorul Niculae Bădălău a făcut o serie de referiri la situația actuală din România, precizând, din capul locului, că PSD și-a făcut datoria față de cetățeni.

”Vom avea, probabil  un guvern total instabil, format din 5-6 partide, care nu pot guverna eficient țara. După cum știți, PSD a decis să nu își dea girul pentru acest guvern și cred că vom reuși, în condițiile în care la Senat avem o majoritate confortabilă, iar la Camera Deputaților avem, de asemenea, majoritate.

Îmi pare rău că s-a ajuns aici, pentru că România funcționa bine, însă moțiunea de cenzură este un instrument democratic, pe care îl respectăm.

Totuși, cu 17%, cât are PNL-ul în Parlament, cum să ai pretenția de a prelua guvernarea României? Și-au asumat acest lucru și nu înțeleg de ce ar trebui să îi ajutăm… Așa cum au strâns voturile pentru moțiune, să le strângă și pentru validarea Guvernului în Parlament, fără ajutorul nostru.

Am fi iresponsabili dacă am gira, prin votul nostru, un astfel de guvern – o corcitură – un guvern minoritar însemnând dezastru pentru România acum”, a declarat Niculae Bădălău.

Referindu-se la campania electorală și alegerile prezidențiale, Bădălău s-a declarat convins că Viorica Dăncilă va câștiga în județul Giurgiu:

”Giurgiuvenii sunt oameni maturi, înțelepți, care apreciază oamenii de valoare, muncitori și onești, cum este doamna Dăncilă, așa că sunt convins că Viorica Dăncilă va câștiga alegerile în județul Giurgiu, la fel cum au făcut-o candidații PSD în ultimele 6-7 serii de alegeri.

Ne dorim, însă, să câștigăm, la Giurgiu, cu un scor mare, pentru că am muncit mult pentru oamenii din acest județ” – a încheiat senatorul Niculae Bădălău.

 

 

Comentarii