Președintele MARIAN MINA – susținut de Uniunea Națională a Consiilor Județene

”Scandalos!” – așa încep comunicatul de presă ce are ca subiect abuzul la care este supus președintele CJ, Marian Mina, reprezentanții Uniunii Naționale a Consiliilor Județene:

”Asistăm oripilaţi cum o instituţie publică, în speţă Direcţia de Sănătate Publică Giurgiu, a ajuns să acţioneze abuziv împotriva preşedintelui Consiliului Judeţean Giurgiu.

Pentru cei ce nu cunosc, Marian Mina (PSD), este de 5 zile în izolare şi nu poate părăsi domiciliul, deşi are două teste negative consecutive făcute pentru depistarea coronavirusului. Acesta s-a declarat ca fiind contact al şefului ISU Giurgiu, care a fost confirmat pozitiv. Conform legii, angajaţii DSP Giurgiu erau obligaţi ca în termen de 8 ore să îi înmâneze decizia de carantinare la domiciliu, pe care nu a primit-o nici la acest moment.

În schimb, prin intermediul unui comunicat de presă, i s-a transmis să stea în casă, acesta fiind în mod cert un nou abuz din lungul şir de abuzuri pe care le face PNL-ul.

Culmea, el se află în izolare forţată, în timp ce primarii PSD din Giurgiu sunt chemaţi la Guvern pentru a se înscrie în PNL.

Acest lucru nu reprezintă decât o dictatură a PNL, impusă sub scuza luptei cu pandemia de coronavirus şi care încalcă pincipiile de bază a statului de drept şi a statutul de membru UE a României.

Nu putem rămâne indiferenţi la manevrele murdare puse în scena de conducerile PNL ale Direcţiilor de Sănătate Publică din ţară care, în numele intereselor obscure ale stăpânilor lor politici, îşi bat cu neruşinare joc de sănătatea oamenilor. Tocmai de aceea, preşedintele UNCJR, domnul Marian Oprişan, solicită Guvernului demiterea prefectului judeţului Giurgiu, al directorului DSP Giurgiu şi al şefului Inspectoratului Judeţean de Poliţie care, prin comportamentul lor, in loc de servitori în slujba cetăţenilor, au devenit servitori ai intereselor politice ale guvernului PNL.

Trebuie luate măsuri imediate în vederea redresării contextului creat în mod premeditat de PNL-iştii puşi pe funcţii vitale în timp de criză socială şi medicală!

Poate, în ceasul al doisprezecelea, liberalii vor înţelege că preocuparea celor responsabili, este aceea de a lucra împreună pentru sănătatea cetăţenilor şi pentru găsirea unor soluţii eficiente de stopare a coronavirusului fără a încălca legea.

Biroul de Presă al UNCJR”

Comentarii