Preşedintele Marian Mina, mesaj la final de campanie electorală

La sfârşitul campaniei electorale pentru alegerile europarlamentare de duminică, preşedintele PSD, Marian Mina, care a fost alături de echipele de campanie pe tot parcursul ultimei luni, a transmis un mesaj pe pagina sa de facebook:

„Campania electorală pentru alegerile europarlamentare se încheie astăzi. A fost, fără îndoială, una dintre cele mai frumoase şi mai intense campanii desfăşurate de către echipa #PSD Giurgiu!

Am avut mulţi, foarte mulţi kilometri de parcurs, la pas, pe zi! A plouat torenţial sau a fost foarte cald, însă noi am mers #înainte#împreună, uniţi, ca o #ECHIPĂ! Aşa cum doar #EchipaPSDGiurgiu ştie!

Vă mulţumesc mult tuturor, tineri şi seniori, pentru efortul depus în ultimele săptămâni! Sunteţi puternici, sunteţi minunaţi şi sunt mândru de fiecare în parte!

Vreau să le mulţumesc, nu în ultimul rând, primarilor giurgiuveni şi preşedinţilor de organizaţii comunale şi orăşeneşti ale PSD Giurgiu pentru mobilizarea excepţională! Sunteţi alături de noi şi, la rândul nostru, vă vom sprijini, ca şi până acum, cu toate #proiectele de dezvoltare şi modernizare a judeţului Giurgiu!

Doresc, totodată, să le urez mult succes candidaţilor PSD, la alegerile de duminică! România are nevoie de #PatrioţiÎnEuropa, pentru că România #MerităMaiMult!”

Comentarii