Președintele Marian Mina, la drum prin comunele județului, în campanie electorală

Campania electorală pentru alegerile europarlamentare se apropie de final, iar echipele PSD Giurgiu au luat ”la pas”, în ultima lună, toate localitățile județului, pentru a-i convinge pe giurgiuveni să voteze candidații PSD la scrutinul de duminică.

Aproape în fiecare zi, alături de entuziaștii tineri care au dus greul acestei campanii s-a aflat președintele executiv al partidului, Marian Mina, care s-a folosit de prilejul deplasărilor în județ pentru a sta de vorbă cu oamenii, pentru a le afla problemele și doleanțele.

Peste tot, președintele Mina a fost primit cu căldură, iar giurgiuvenii cu care a stat de vorbă au apreciat realizările Consiliului Județean, dar au făcut și sugestii pentru ce ar mai trebui făcut în județ.

Președintele Mina i-a ascultat pe toți cu atenție și le-a promis că problemele lor vor fi analizate și, în măsura în care rezolvarea acestora depinde de Consiliul Județean, se va încerca și această rezolvare.

Revenind la campania elctorală, intrată ”pe ultima sută de metri”, președintele Marian Mina mulțumește atât tinerilor care s-au implicat activ în toate acțiunile, cât și giurgivenilor care au primit cu căldură echipele de campanie ale PSD Giurgiu:

” Le mulţumesc giurgiuvenilor pentru cum ne-au primit şi de această dată! De asemenea, vreau să le mulţumesc tuturor colegilor din echipa #PSD Giurgiu pentru o campanie frumoasă şi de succes!”

Comentarii