Președintele Marian Mina, îngrijorat de continuarea proiectului de reabilitare și modernizare a Spitalului Județean

Unul din cele mai importante proiecte derulate de Consiliul Județean este, fără îndoială, cel ce vizează reabilitarea și modernizarea Spitalului Județean, proiect care, potrivit celor mai recente declarații ale președintelui Marina Mina, este în pericol, la fel ca și celelalte investiții din județ.

“Ne facem griji odată cu guvernarea PNL, cu tot ce înseamnă finanțări, cu tot ce înseamnă plăți, cu tot ce înseamnă dezvoltare…. Eu, personal, ma tem de soarta spitalului. Eram în ultima etapă la Compania Națională de Investiții (CNI) și nu știu ce se va întâmpla…

Pe de altă parte, primarii se plâng că nu li se mai plătesc lucrările efectuate pe cele două programe PNDL.

Fondul de Investiții a fost blocat. Primul lucru pe care l-a făcut domnul Orban a fost să-l dea afară pe șeful de la Prognoză, pentru că trebuia să oprească într-un fel treburile…

Văd că doar se plâng, nu fac nimic altceva… Cred că este o strategie de pregătire a terenului pentru tăierile masive de salarii, pentru concedieri.

Este un guvern de incompetenți, care s-au văzut pe niște scaune și nu știu cum să guverneze, se cred în continuare în opoziție.

Domnul Cîțu, de exemplu, parcă este asistat social, nu știu cum poate fi ministru – e din cu totul alt film”, a declarat Marian Mina, într-o recentă conferință de presă.

 

 

 

 

 

Comentarii