Președintele MARIAN MINA: ”Guvernul este surd, mut și orb la problemele noastre! În curând, nu vom mai avea bani la CJ!”

”La începutul crizei sanitare, Guvernul Orban ne-a impus să facem cheltuieli pentru combaterea răspândirii și reducerea efectelor coronavirusului, dar nu a alocat și banii pentru implementarea măsurilor. „Descurcați-vă la nivel local, după care vă decontăm noi, guvernul, banii, numai să trecem puntea”.

Astfel, toți banii cheltuiți de noi au fost luați de la alte capitole bugetare și redirecționați către Spitalul Județean. Ne-am descurcat, am trecut puntea, am gestionat criza Covid, dar banii tot nu ni s-au decontat. Nici nouă, nici altora ca noi.

Nu este nicio coincidență faptul că administrațiile locale si județene conduse de PSD sunt cele care întâmpină acum probleme.

Ne apropiem de situația în care riscăm să punem lacătul pe ușă, nemaiavând bani pentru salariile DGASPC și pentru celelalte activități finanțate de Consiliul Județean Giurgiu. Guvernul surd, orb și mut la problemele noastre acționează cu premeditare, dorindu-și ca administrațiile conduse de PSD să intre în incapacitate de funcționare” – notează președintele CJ Giurgiu, Marian Mina, pe pagina sa oficială.

Comentarii