Preşedintele Marian Mina, gazdă pentru principele Radu Duda

Primul popas al principelui Radu Duda în vizita la Giurgiu, marţi, a fost la Consiliul Judeţean, acolo unde s-a întâlnit cu reprezentanţii administraţiei locale.

Preşedintele Marian Mina a fost cel care l-a întâmpinat, iar după finalul vizitei principelui în Giurgiu (vizită ce a mai cuprins o întâlnire cu elevii Colegiului Ion Maiorescu şi o dublă lansare de carte, la Ateneul „Nicolae Bălănescu”), preşedintele Marian Mina notează, pe pagina sa de facebook:

„Am primit astăzi, alături de colegii mei, prefectul Nina Carmen Crişu şi primarul Nicolae Barbu, vizita Excelenței sale, Principele Radu al României, vizită care ne onorează.

În cadrul întâlnirii derulate la Consiliul Județean Giurgiu, i-am adresat un cuvânt de bun venit, asigurându-l de deschiderea noastră totală.

Tot astăzi a avut loc un eveniment de excepție, o dubla lansare de carte regală: albumul „Povestea Castelului Peles” de ASR Principele Radu al Romaniei, si volumul „Margareta. Marturia unui sfert de veac regal” de Sandra Gatejeanu-Gheorghe.”

Comentarii