Preşedintele MARIAN MINA: „Domnul primar Barbu să stea mai mult prin Primărie şi mai puţin prin concedii!”

Este una din declaraţiile făcute în cadrul conferinţei de presă de vineri, despre care preşedintele CJ menţioneayă, pe pagina sa de facebook:

„Am participat la conferinţa de presă a PSD Giurgiu, alături de preşedintele Niculae Bădălău, de senatorul Cristian Marciu şi de primarul comunei Ghimpaţi, Constantin Cărăpănceanu.

Am venit cu precizări în ceea ce priveşte alocarea celor 7,5% de la Consiliul Judeţean către primării, reamintind faptul că banii respectivi reprezintă un fond exclusiv la dispoziţia CJ, bani care, conform legii, pot fi distribuiţi pe parcursul anului 2019. Nu există un alt termen şi primăriile nu depind de aceste sume pentru a-şi putea adopta bugetele în şedinţă de consiliu!

Vreau să îi reamintesc şi pe această cale domnului primar Nicolae Barbu că Giurgiu nu este singura localitate din judeţ, mai sunt 53 de unităţi administrativ-teritoriale! Banii nu vor fi împărţiţi după criteriul „cine ţipă mai tare la televizor ăla primeşte”, ci în funcţie de investiţii, de proiecte, de nevoile comunităţii.

Domnul Barbu ar face bine să stea mai mult pe la Primărie şi mai puţin în concedii şi nu-i doresc să ne apucăm noi să punem bannere cu nerealizările dumnealui! Dacă ar sta mai mult pe la Primărie, poate lucrurile s-ar mai mişca în Giurgiu.

Nu este corect să îmi pună mie în cârcă tot ce n-a făcut el în 7 ani! Dacă vrea să vadă ce înseamnă, într-adevăr, dezvoltare, să meargă cu mine în judeţ, avem acolo primari harnici care au schimbat faţa comunelor!”

Comentarii