Președintele MARIAN MINA anunță o rezolvare (temporară) a crizei de la DGASPC

Joi sau vineri, salariile restante ale angajaților de la DGASPC urmează să fie plătite, însă s-a găsit doar o soluție temporară, fiind posibil ca luna viitoare problema lipsei fondurilor să reapară.

Este declarația făcută joi de președintele CJ, Marian Mina, care a explicat că soluția a fost găsită împreună cu Autoritatea Națională pentru Drepturile Persoanelor cu Dizabilități, Copii și Adopții, în urma unei intense corespondențe, diferența de la standardele de cost acoperind suma necesară plății salariilor restante.

”Este, însă, doar o soluție temporară, ce rezolvă probema salariilor restante. Guvernul, prin ministerele Muncii și Finanțelor, nu a dat nici până acum vreun răspuns solicitărilor noastre, așa că este foarte posibil ca luna viitoare să ne aflăm, din nou, în situația de a nu avea bani de salarii”, spune președintele Marinan Mina.

Referindu-se la un comunicat de presă emis de PNL, prin care conducerea CJ era acuzată că nu ar fi întocmit corect bugetul pe acest an și de aceea s-a ajuns în criza de la DGASPC, președintele Mina a declarat:

”Acel comunicat este o glumă proastă! Dacă, într-adevăr, au considerat că bugetul nu a fost întocmit corect, de ce consilierii liberali l-au votat, de ce nu au depus amendamente?”

Comentarii