Preşedintele CJ, MARIAN MINA – mesaj pentru pensionarii giurgiuveni

Am participat, ieri, la petrecerea oferită de conducerea Clubului Pensionarilor Giurgiuveni membrilor acestuia, cu ocazia Zilei Persoanelor Vârstnice.

Este o onoare pentru mine să le fiu alături, an de an, în această zi de sărbătoare! Mă bucur să îi revăd, de fiecare dată, şi mă bucur că am prilejul să le amintesc cât de mult îi respect, îi apreciez şi le mulţumesc pentru tot ceea ce fac pentru noi!

Au muncit întreaga viaţă pentru familie, pentru comunitate, pentru ţara noastră şi este rândul nostru acum să avem grijă de dumnealor! Şi facem tot ce ne stă în putinţă pentru ca pensiile să crească, nu să fie tăiate, să aibă spitale moderne, unde să fie trataţi cu profesionalism şi respect, să beneficieze de medicamente gratuite sau compensate, să ducă un trai cât mai liniştit!

Dragii noştri seniori, să vă dea Dumnezeu sănătate, linişte sufletească, bucurie alături de copii şi de nepoţi! Sunt convins că v-aţi bucurat de evenimentul de ieri pe care, cu tot sufletul, l-a organizat domnul Florea Cornea! – notează preşedintele Marian Mina pe pagina sa de facebook.

Comentarii