Președintele CJ, Marian Mina, despre situația spitalelor din județ (video)

La începutul pandemiei, situația spitalelor din județul Giurgiu era disperată, actualul guvern nealocând nici bani, nici echipamente pentru acestea.

Prin eforturi susținute, Consiliul Județean Giurgiu a reușit ca, în termen record, să ia măsuri prin care să sprijine unitățile medicale în lupta cu coronavirusul, astfel încât să limiteze răspândirea și efectele acestuia – preciza, recent, președintele Marian Mina.

Invitat în studioul Open TV, acesta a demontat, rând pe rând, toate afirmațiile pe care fostul președinte al CJ Giurgiu, Vasile Mustățea – acutualmente, șef al cancelariei prefectului – le-a făcut cu privire la banii alocați de ministerul Sănătății Spitalului Județean:

”Tot ce s-a achiziționat la Spitalul Județean se plătește din banii alocați de Consiliul Județean, din rectificarea bugetară făcută în data de 20 martie iar plata se face eșalonat, pe măsură ce spitalul achiziționează echipamentele necesare.

Pentru orice sumă primită de la Guvern trebuia să facem rectificare bugetară în ședință de consiliu. Să fie limpede, am primit bani doar pe hârtie, că altfel trebuia să facem rectificare ca să-i prindem în buget!”, a declarat Marian Mina.

Toate declarațiile președintelui Mina pot fi urmărite accesând linkul de mai jos:

https://www.facebook.com/opentv1/?__tn__=%2CdK-R-R&eid=ARDN6_XgSn7q9WBhnzKLhVhRaTWVaOpNGKp-fRif_y1JDC_LrdnuL0JLkexhyUYpcs_IuWcPTtpR97nm&fref=mentions

Comentarii