Premieră la Giurgiu: ”Zilele medicale ale Spitalului Județean”

Pentru prima dată la Giurgiu, medicii din Spitalul Județean se întrunesc într-o manifestare ce durează două zile și cuprinde mai multe conferințe pe teme medicale.

”Zilele medicale ale Spitalului Județean” au debutat joi dimineață, cu o festivitate în cadrul căreia au fost premiați cei mai vechi medici din Spitalul Giurgiu.

Printre invitați s-a numărat și președintele Consiliului Judeețean, Marina Mina, care notează pe pagina sa de facebook:

”Am participat, astăzi, cu deosebită plăcere la deschiderea Zilelor Medicale ale Spitalului Judeţean de Urgenţă #Giurgiu!

Este un eveniment foarte important pentru lumea medicală giurgiuveană, organizat în premieră la noi, şi care reuneşte specialişti din judeţ, dar şi invitaţi din Capitală.

Le mulţumesc, în primul rând, medicilor Spitalului Judeţean de Urgenţă Giurgiu pentru tot ceea ce fac pentru pacienţii lor, pentru eforturi, dăruire şi îi asigur de întreg respectul şi aprecierea mea! De asemenea, îi asigur că #SpitalulJudeţean a fost, este şi va #rămâne o #prioritate pentru mine, ca preşedinte al Consiliului Judeţean Giurgiu!

Am reuşit, în cei 2 ani şi jumătate de la preluarea mandatului, să facem multe lucruri bune împreună în unitatea medicală. Totodată, avem în implementare, în diferite stadii, proiecte şi mai #ambiţioase, precum cel pentru modernizarea şi dotarea Spitalului Nou, şi sunt convins că le vom duce pe toate la bun sfârşit!

#Medicii noştri #merită să lucreze în condiţii foarte bune, iar #pacienţii să fie trataţi într-un spital modern!

Doresc să o felicit pe doamna manager Mihaela Raţă, deoarece a reuşit să facă o echipă frumoasă la Spitalul Giurgiu, şi mai ales o felicit pentru cum se implică în ceea ce priveşte modernizarea şi dotarea unităţii medicale!

Mult succes, tuturor, în cadrul sesiunilor desfăşurate, astăzi şi mâine, la Giurgiu!”

Comentarii