Pregătiri de iarnă la Direcția Județeană de Transporturi

Ca în fiecare an, în lunile de toamnă, Direcția Județeană de Transporturi își continuă activitatea curentă, însă pune accent pe pregătirile pentru iarna ce va urma.

Potrivit directorului instituției, Marius Olteanu, în ultima perioadă s-au executat lucrări de întreținere curentă și defrișare a acostamentelor pe mai multe drumuri județene din administrarea Direcției, printre care DJ 412 C Podișor-Ogrezeni sau DJ 602 și DJ 412 A.

Principala preocupare a angajaților și conducerii Direcției este, însă, pregătirea pentru sezonul rece, iar în acest sens, directorul Marius Olteanu spune că au fost achiziționate 500 de tone de nisip și 300 de tone de sare.

Utilejele sunt, de asemenea, pregătite să intervină la deszăpezire, atunci când va fi cazul, iar Direcția de Transporturi așteaptă, în aceste zile, completarea flotei de utilaje cu două autobasculate și un încărcător frontal.

Una peste alta, Direcția de Transporturi este pregătită de intervențiile specifice sezonului rece, pe cei aproximativ 450 de kilometri de drumuri județene pe care îi are în administrare.

Comentarii