În prag de sărbători, preşedintele PSD Giurgiu, MARIAN MINA, împreună cu colegii săi, se transformă în… Moş Crăciun

Sfârşitul săptămânii a fost unul bogat în evenimente plăcute pentru preşedintele PSD, Marina Mina, care, alături de colegii şi colegele sale, a devenit, pentru câteva ore… Moş Crăciun.

Iată ce spune acest despre evenimtele la care a participat în aceste zile:

„Astăzi (n.r.: vineri, 15 decembrie) am poposit, împreună cu doamna deputat Cristina-Elena Dinu la un așezământ social din comuna Slobozia, la câțiva km de Giurgiu, mai exact la Aşezământul „Sfinţii Arhangheli Mihail şi Gavriil”, aparţinând Episcopiei Giurgiului.

Un loc unde peste 25 de copii și adolescenți, mai multe mămici, victime ale violenței domestice, au parte de atenție, educație, mese calde și camere curate pentru dormit. Din cât avem noi, le-am dus și lor, pentru că sufletul creștinului adevărat nu poate rămâne indiferent…

Şi tot vineri, însă seara, sediul PSD Giurgiu s-a umplut cu tineri și copii de la școlile generale și de la liceele din municipiul Giurgiu. Pentru ei Moș Crăciun a lăsat daruri multe. Pentru că au fost foarte cuminți și pentru că sunt foarte buni la învățătură!

Le-am oferit ghiozdane pline cu rechizite, dulciuri și fructe împreună cu deputatul Elena Dinu, președintele OFSD Giurgiu, Crina Stoianovici, în prezența mai multor tineri membri ai TSD Giurgiu.”

Comentarii