Poliția a intervenit cu focuri de armă pentru aplanarea unui conflict, la Bolintin

Incidentul s-a petrecut vineri, în jurul prânzului, iar Poliția Giurgiu dă detalii:

”La data de 6 decembrie a.c., în jurul orei 11.40, polițiștii IPJ Giurgiu au fost sesizați prin SNUAU 112 de un bărbat din orașul Bolintin Vale cu privire la faptul că o persoană a intrat în curtea locuinței și i-a spart geamurile locuinței.

În urma apelului la fața locului a fost direcționată o patrulă de ordine publică care a intervenit pentru aplanarea stării conflictuale constatând că între doi bărbați, rude și vecini în același timp, a avut loc o altercație în curtea locuinței unuia dintre aceștia.

Unul dintre bărbații implicați s-a deplasat către lucrătorii de politie și a lovit cu o țeavă metalică luneta autospecialei și cu piciorul a înfundat aripa stânga spate.

Pentru imobilizarea agresorului unul dintre polițiști a utilizat armamentul din dotare și a executat 2 focuri de avertisment în plan vertical, fără a fi înregistrate victime sau pagube materiale.

Bărbatul a fost încătușat și condus la sediul poliției momentan fiind în custodia polițiștilor.
A fost informată unitatea de parchet competente (Parchetul de pe lângă Judecătoria Bolintin Vale), în prezent fiind desfășurate activități de cercetare la fața locului.”

Comentarii