Poliţia anunţă: şapte persoane reţinute, după scandalul de la Ghimpaţi

Urmare a evenimentului din data de 30 noiembrie a.c., petrecut în localitatea Ghimpați, județul Giurgiu, polițiștii din cadrul I.P.J Giurgiu, sub coordonarea Parchetului de pe lângă Judecătoria Giurgiu au continuat activitățile de cercetare și investigare și sub aspectul săvârșirii infracțiunii de tulburarea ordinii și liniștii publice.

Astfel, la data de 2 decembrie a.c., polițiști din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Giurgiu, cu sprijinul jandarmilor din cadrul Inspectoratului de Jandarmi Județean Giurgiu au descins la domiciliile persoanelor implicate în baza mandatelor de percheziție emise de către Judecătoria Giurgiu.

Cu această ocazie au fost identificate mai multe persoane precum și arme albe ( bate, topoare, săbii, cuțite, macete etc) care se aflau asupra lor, în locuințe, dar și în autoturismele pe care le foloseau, arme albe care puteau fi folosite de către aceștia în cazul unui conflict.

În urma activităților, mai multe persoane au fost conduse la sediul poliției în vederea cercetărilor, 7 dintre acestea fiind reținute pentru 24 de ore, urmând a fi prezentate cu propuneri procedurale.

 

Comentarii