Perioadă încărcată pentru poliţişti şi pompieri: accidente şi incendii în judeţ

Accidentele rutiere şi incendiile se „înteţesc”, în special în comunele judeţului.

Un astfel de accident, provocat de un şofer băut, a fost înregistrat duminică seara, la Gostinu:

„Aseară, în jurul orei 21.00, în localitatea Gostinu, judetul Giurgiu, un bărbat de 41 de ani, în timp ce conducea o autoutilitară, nu a respectat semnificația indicatorului „cedează trecerea” și a intrat în coliziune cu un autoturism condus de un tânăr de 22 de ani din comuna Gostinu, care conducea regulamentar.

In urma evenimentului rutier a rezultat avarierea celor două vehicule, precum și rănirea ușoară a două persoane care se aflau în autoturism, fiind transportate la spital pentru acordarea de îngrijiri medicale.

Ambii conducători au fost testați cu aparatul alcooltest, indicând valoarea de 0,85 mg/l alcool pur în aerul expirat pentru conducătorul autoutilitarei și 0,00 mg/l alcool pur în aerul expirat, pentru conducătorul autoturismului.

S-a întocmit dosar penal pentru săvârșirea infracțiunilor de vătămare corporală din culpă și conducere sub influența alcoolului.”

Şi pompierii au „de lucru”. Luni dimineaţă, ei au fost chemaţi să stingă un autoturism în flăcări, la Frăteşti.

La faţa locului, aceştia au constatat că incendiul a fost produs de un scurtcircuit, precizând că  autoturismul se afla in mers atunci când a fost observat incendiul, incendiu care a pornit din zona compartimentului motor.

În incident au fost implicate două persoane, transportate la spital, însă cu leziuni minore.

Inițial doar una dintre victime a solicitat să meargă la spital, după care, ulterior, si cea de-a doua.

Ambele persoane erau constiente si cooperante.

Comentarii