Pariază live doar după ce răsfoiești sfaturile cunoscătorilor!

Îți place să pariezi live, nu? Cui nu-i place? Fie că ești la computer și răsfoiești oferta de meciuri aflate în desfășurare sau că scoți telefonul în speranța de a da drumul la puțin adrenalină pe instalație, pariurile live sunt întotdeauna acolo să te aștepte, atunci când ți se năzare să riști câțiva lei. Cu toate acestea, chiar dacă joci pariuri pentru distracție, de ce să nu respecți câteva sfaturi de la cunoscători, ca să-ți mărești șansele de câștig pe termen lung? Noi am stat de vorba cu specialiștii am aflat câteva lucruri interesante, iar acum este momentul să le afli și tu:

Nu paria orbește

Atunci când nu ai nimic de făcut în week-end și sunt multe meciuri în desfășurare, se poate întâmpla ca pe lângă biletele jucate, să-ți vină să plasezi niște pariuri live pentru un plus de adrenalină. Totuși, dacă vrei să faci asta, trebuie să te asiguri că:

  • Cunoști competițiile în care se desfășoară respectiva partidă;
  • Cunoști echipele sau sportivii implicați destul de bine;
  • Poți viziona partide la TV sau în format livevideo pe internet.

Dacă nu întrunești aceste condiții, șansele tale de câștig pe termen lung sunt extrem de mici. Nu te lăsa ghidat de statistici, pentru că acestea nu spun niciodată toată povestea. Spre exemplu, dacă urmărești un meci de fotbal, o echipă poate avea o posesie net superioară, însă adversara sa poate avea mai multe șanse bune de a marca pe contraatac.

Statisticile nu-ți vor indica faptul că echipa cu cotă mai mare a fost foarte aproape de a marca de mult mai multe ori decât adversara sa. Cifrele nu-ți pot indica nici faptul că un anumit jucător cheie a fost implicat într-o coliziune din care a ieșit șifonat și nici că publicul îi cere demisia antrenorului.

Dacă vorbim despre un meci de tenis, statisticile pot fi foarte înșelătoare. Gândește-te cât de des se întâmpla ca un sportiv să câștige primul set, pentru ca apoi să piardă meciul. Dacă vezi partida, ai ocazia să observi în timp real schimbarea de comportament, de moral și de formă fizică a celor doi tenismeni, precum și situațiile în care sorele obstrucționează vederea unui jucător în anumite game-uri, însă dacă răsfoiești cifrele, efectiv pariezi orbește pentru că nu știi ce se întâmplă pe teren.

Urmează o strategie de mize

Pariurile live te invită parcă să iei parte la acțiune minut cu minut. De multe ori, nu poți rezista să plasezi un singur pariu pe parcursul unui meci, ci ai tentația de a mări ritmul. Mai ales dacă joci pe intervale sau pe alte piețe rapide, mizele vor zbura mult mai repede decât îți poți da seama și te poți trezi că în câteva zeci de minute ți-ai golit întreaga bancă dacă nu urmezi un plan prestabilit.

Indicat este, dacă pariezi live și nu te limitezi la un singur pariu pe meci, să încerci să joci o miză care să nu depășească 3% din banca ta totală. Dacă ai o astfel de abordare prudentă, te poți feri mai bine de situațiile inedite, care îți pot provoca o serie de pierderi consecutive, fără să te ruinezi. Totodată, dacă prinzi, să zicem, 5 pariuri pierzătoare într-un meci, îți vor rămâne suficienți bani în cont pentru a mai putea juca.

Asta nu înseamnă că trebuie să treci imediat la alt meci pentru a încerca să-ți recuperezi pierderile, întrucât acest lucru va avea consecințe catastrofale. Ce trebuie să faci este să accepți pierderile și să poți merge mai departe, fără să te lași puternic afectat din punct de vedere emoțional. De aceea, te încurajăm să pariezi responsabil și să tratezi pariurile live ca pe o distracție, așa că nu investi nici un leu mai mult decât îți permiți să pierzi fără a avea nici un fel de repercusiuni.

Folosește funcția Cash Out cu cap

Nu te-ai mirat când ai observat că în ultimi ani, tot mai multe case de pariuri au implementat această funcție aparent fantastică pentru jucători? Nu te-ai întrebat vreodată, de ce ar vrea agențiile să-i ajute pe pariori să-și păstreze parte din câștiguri? Fără să întrăm prea mult în detalii, îți spunem că această funcție nu face decât să le sporească profiturile caselor, deși poate că în primă fază aparențele par să indice contrariul.

Să-ți spun ce se întâmplă atunci când apelezi la funcția Cash Out: Plasezi un nou pariu, în mod virtual, care contracarează opțiunea ta inițială. Pe lângă faptul că-ți contrazici practic pronosticul, îi plătești operatorului din nou comisionul pe care acesta îl reține din fiecare cotă. Deci, practic, în loc să-i lași, să zicem un comision de 5%, îi vei lăsa un comision de 10% dacă faci Cash Out, lucru care, pe termen lung, se va cunoaște, pentru că în acest fenomen, totul trebuie privit pe termen lung.

Comentarii