O zi, două accidente, şase persoane rănite

Este vorba de ziua de sâmbătă, când pe drumurile din judeţ au fost înregistrate două accidente grave – unul la Valea Bujorului, altul, la Stâlpu.

Iată ce spune Poliţia despre aceste evenimente:

„Sâmbătă, ora 05.50, un tânăr de 19 ani, din comuna Izvoarele, județul Giurgiu, în timp ce conducea un autoturism, pe DJ 505, în localitatea Valea Bujorului, din direcția DN 5 B către Chiriacu, nu a adaptat viteza de deplasare într-o curbă la stânga, a pierdut controlul asupra direcției de deplasare și a intrat în coliziune cu un copac din fata unui imobil.

În urma coliziunii, a rezultat vătămarea corporală a conducătorului auto, precum si a altor 3 tineri, pasageri ai autoturismului, doi de 18 ani și altul de 17 ani, toți din comuna Izvoarele, fiind transportați la spital pentru acordarea de îngrijiri medicale.

Conducătorul auto a fost testat cu aparatul alcooltest care a indicat valoarea de 0,33 mg/l alcool pur în sânge.

S-a întocmit dosar penal pentru vătămare corporală din culpă.”

„Sâmbătă, ora 15.55, o femeie de 32 de ani din municipiul București, în timp ce conducea un autoturism pe DN 6, în afara localității Stâlpu, la km 31, s-a angajat în depășirea unui microbuz care a efectuat viraj stânga pentru a intra într-o benzinărie, moment în care aceasta a acroșat microbuzul în partea din spate, acesta răsturnandu-se.

În microbuz se afla doar șoferul.

În urma evenimentului rutier, a rezultat rănirea femeii și a unei pasagere de 55 de ani din București, care se afla in mașină cu aceasta, fiind transportate la spital pentru acordarea de îngrijiri medicale.

Ambii conducători auto au fost testați cu aparatul alcooltest, rezultatele fiind negative.
Dosar penal pentru vătămare corporală din culpă.”

Comentarii