Noutăţi de la Consiliul Judeţean: au început lucrările pe mai multe drumuri judeţene, iar groapa de gunoi de la Frăteşti este funcţională

Preşedintele Consiliului Judeţean, Marian Mina, a anunţat, joi, 10 august, în conferinţă de presă, că a fost emis deja Ordin de începere a lucrărilor pentru Drumul Judeţean 504.

“Am semnat, de asemenea, contract pentru DJ 505 (tronsonul din Putineiu) şi urmează să mai dăm alte trei Ordine pentru 401 A, 404 şi 611. Acestea din urmă sunt proiecte ce au fost blocate şi noi am reuşit să le deblocăm. Urmează să mai urcăm pe SEAP lucrarea pentru DJ 412, Vărăşti-limită judeţ Călăraşi. Totodată, s-a dat undă verde şi pentru investiţiile din curtea interioară a Spitalului Judeţean de Urgenţă Giugiu.

În plus, managerul unităţii medicale lucrează, alături de specialiştii spitalului, la caietul de sarcini pentru achiziţionarea de echipamente medicale necesare”, a spus Marian Mina.

Preşedintele CJ Giurgiu a anunţat şi că, din data de 16 august, Depozitul Ecologic de la Frăteşti va deveni funcţional, dar şi că pentru toate proiectele pentru care au fost primiţi bani de la Guvern, prin PNDL II, se lucrează la documentaţii şi urmează să fie demarate, ulterior, procedurile de licitaţie – anunţă reprezentanţii CJ, pe pagina oficială a instituţiei.

Comentarii