Noii consilieri județeni și-au preluat, oficial, mandatul

Consilierii județeni aleși în urma scrutinului din 27 septembrie au depus, joi, jurământul, în prezența premierului Ludovic Orban.

Rând pe rând, fiecare din aleșii care vor decide soarta județului în următorii patru ani au jurat, cu mâna pe Biblie și Constituție, căr vor face tot ce le stă în putere pentru binele giurgiuvenilor care i-au trimis în Consiliul Județean.

După ce fiecare consilier a depus jurământul, a venit rândul noului președinte al CJ, Dumitru Beianu.

Acesta a declarat:

”Este un moment important pentru județul Giurgiu, dar și un moment dificil, prin care trece întreaga societate românească, în contextul pandemiei, iar noi trebuie să păstrăm un echilibru.

Ne vom strădui ca totul să fie bine, iar Consiliul Județean va fi o instituție deschisă tuturor giurgiuvenilor, făcând tot ce este posibil pentru rezolvarea problemelor acestora, probleme care nu sunt nici puține și nici ușoare, în condițiile în care 75% din populația județului trăiește în mediul rural, unde este nevoie de investiții în infrastructură și utilități.

Îi asigur pe toți giurgiuvenii că vor avea un sprijin constant în Consiliul Județean, mai ales că avem acum alături atât premierul țării, cât și singurul europarlamentar din județ, care ne vor sprijini, fără îndoială.

Vă asigur că aveți, acum, la Consiliul Județean o echipă determinată, care nu va înșela așteptările giurgiuvenilor!”

După discursul noului președinte, premierul Ludovic Orban a ținut să îi asigure pe noii consilieri că vor avea un aliat de încredere în Guvernul României:

”Dumitru Beianu nu ese un novice în această funcție, știe foarte bine ce are de făcut și are un program extrem de serios, pentru care va primi sprijin de la Guvern.

De câte ori vin la Giurgiu, am o tresărire, legată de situația podului de la Grădiștea și profit de ocazie să vă asigur că cea mai veche cale ferată din România – Giurgiu-București – va redeveni funcțională.

De asemenea, în atenția noastră se află și Portul Giurgiu, care are nevoie de investiții semnificative.

Vă asigur că veți avea în Guvernul României un partener în rezolvarea tuturor problemelor județului Giurgiu!”

Comentarii