Noi restricţii de circulaţie pe Podul Prieteniei, din 15 iunie

pod

Pe măsură ce lucrările de la Podul Prieteniei avansează, CNADR anunţă noi restricţii de circulaţie. Cele mai recente sunt cele de luni, 15 iunie, când CNADR a anunţat că circulația rutieră se va desfășura alternativ, semaforizat pe jumătate de cale, pe zona viaductului, pe sensul de deplasare Ruse — Giurgiu, între km 63+780 — km 64+212 pe o lungime de 422 de metri, asigurându-se o lățime a părții carosabile deschisă traficului de 2,80 metri.

Între km 64+212 — km 64+852, respectiv pe o lungime de 640 de metri, pe zona podului, pe direcția de deplasare precizată anterior, traficul rutier va fi restricționat asigurându-se o lățime a părții carosabile deschisă traficului de 3,50 metri.

În vederea evitării unor blocaje în trafic, CNADR recomandă conducătorilor auto ca pentru trecerea în Bulgaria să folosească şi punctele alternative de trecere a frontierei, după cum urmează:
Calafat;     
Bechet (trecere cu bacul);
Zimnicea (trecere cu bacul);
Călăra7i (trecere cu bacul);
Negru Vodă;      
Vama Veche.     

Conducătorii  auto  sunt  rugaţi  să  respecte  restricţia  de  circulaţie  instituită şi  semnalizarea  rutieră temporară.

Comentarii