”Noaptea muzeelor” 2018, la Giurgiu – o mulțime de surprize plăcute

Ca și alte muzee din țară, și Muzeul Județean ”Teohari Antonescu” marchează sâmbătă, 19 mai, ”Noaptea muzeelor”, iar în acest an sunt pregătite o mulțime de suprprize.

Cu o zi înaintea evenimentului – pregătit în amănunt – directorul instituției, Ionel Muscalu, ne adresează tuturor o invitație:

”Muzeul Judetean „Teohari Antonescu” Giurgiu a inceput seria manifestarilor desfasurate sub egida evenimentului international „Noaptea Muzeelor” 2018, miercuri 16 mai, cu expozitia „Dunarea – un leagan al navigatiei”, urmata de simpozionul „100 de ani de cultura romaneasca” organizat in colaborare cu Facultatea de Filosofie a Universitatii Bucuresti, desfasurat vineri 18 mai, de „Ziua Internationala a Muzeelor” si va continua cu sarbatorirea editiei a XIII-a „Noaptea Muzeelor 2018”, care va incepe sambata, de la ora 18,00 pana tarziu la miezul noptii.


Cu un program deosebit, complex si cu surprize pentru vizitatori, muzeul ii asteapta pe giurgiuveni si nu numai, atat in fata acestuia, in Parcul Alei, cat si in salile expozitionale.

Alături de noi vor fi și Liceul Nicolae Cartojan , dar și Liceul Tudor Vianu, ai căror liceeni vor participa activ la activitățile desfășurate.

De asemenea, elevii Colegiului Național Ion Maiorescu se vor afla printre cei care spun prezent la chemarea instituției noastre.
Vă mulțumesc mult tuturor și vă așteptăm cu drag!

Hristos s-a Înălțat!”

De menționat că ”Noaptea muzeelor” se desfășoară între orele 18 și 24.

Comentarii