Munca de echipă de la Florești-Stoenești face posibilă atragerea de fonduri europene

Primăria comunei Florești-Stoenești a achizionat pentru localitate un buldoexcavator nou nouț dotat cu cupă de șanțuri și tocător de vegetație.

Primarul comunei Florești Stoenești, Marius Nițescu, spune că acest utilaj era foarte așteptat de primărie fiind mare nevoie de el în special la toaletarea spațiului verde cât și a trotuarelor de pe domeniul public, dar și la amenajarea șanțurilor. Cel mai probabil utilajul va fi folosit pe viitor și iarna la zăpadă.

Buldoexcavatorul a fost cumpărat de primăria Florești-Stoenești prin intermediul GAL Giurgiu Nord cu bani europeni (92.000 euro) obținuți printr-un proiect pe care primăria l-a depus încă de acum aproximativ un an.

Iată că o muncă de echipă face posibilă atragerea de fonduri europene la Florești-Stoenești, acest proiect devenind realitate ca urmare a bunei colaborări dintre primarul comunei Florești-Stoenești Marius Nițescu, viceprimarul și totodată președintele Gal Giurgiu Nord Constantin Pătrașcu și Gabi Bălăceanu, managerul de proiect al GAL Giurgiu Nord. (vezi foto sus).

 

Comentarii