MARIAN MINA – PSD Giurgiu: ”Soarta românilor nu trebuie jucată la loteria intereselor personale de niște aventurieri nepricepuți și lacomi!”

Recentele evenimente legate de ”bâlbele” guvernanților PNL în gestionarea pandemiei COVID 19 l-au determinat pe președintele executiv al PSD Giurgiu, Marian Mina, să lanseze un atac dur la adresa acestora:

”Principalele preocupări ale lui Ludovic Orban sunt să preia personal șefia Comitetului Național pentru Situații de Urgență, dându-i în cap lui Marcel Vela (invidios pe geaca lui de piele), și să își consolideze poziția în partid prin angajarea fără concurs a tuturor pilelor și rubedeniilor, nu să aibă grijă ca guvernul pe care aparent îl conduce să se încadreze în timpul prevazut de Constițutie pentru intrarea în vigoare a actelor normative.

Consecința directă și iresponsabilă este ca vom avea un weekend fără repere de distanțare socială, fără o coordonare care să le arate românilor că acolo, sus, cineva responsabil are grijă de ei și este preocupat de viața și soarta lor. Este o dovada evidentă a lipsei de interes față de oameni.

Am încredere că românii vor fi prudenți „pe persoană fizică”, dacă guvernul nu este în stare, nu este interesat sau nu vrea să anunțe niște măsuri clare, precise și la timp.

Soarta și siguranța românilor trebuie să fie în mâinile unor oameni politici responsabili, competenți și gata de acțiune imediată, nu să fie jucată la loteria intereselor personale de niște aventurieri nepricepuți și lacomi.”

Comentarii