Marian Mina, preşedintele PSD Giurgiu: „Partidul Social Democrat repară prostiile guvernării PNL”

„Am văzut cu toţii, pe reţelele de socializare, fotografii cu producători agricoli care îşi vindeau marfa pe trotuar, în frig şi în ploaie. S-a întâmplat în mai multe oraşe din ţară, iar imaginea este absolut cutremurătoare.
Câtă umilinţă şi bătaie de joc la adresa unor oameni care muncesc până la epuizare pentru a ne asigura hrană proaspătă şi sănătoasă!

Este criminal să expui frigului și intemperiilor, în pragul iernii, milioane de români, în întreaga țară, pentru că-i silești vândă/cumpere în aer liber.

Este ilegal și discriminatoriu să închizi piețele – veritabile supermarketuri românești, unde se vând preponderent produse românești – dar să lași deschise supermarketurilor gestionate/controlate de corporații care vând preponderent produse din import.
Din fericire, încă o dată, PSD repară prostiile guvernării PNL- cea mai catastrofală şi coruptă, din istoria României!

PSD a promovat și votat în Parlament redeschiderea piețelor și târgurilor în condiții de siguranță. În comisia de buget, inclusiv parlamentarii PNL au susținut soluția PSD și au dat astfel un veritabil cartonaș roșu guvernului Orban. Altfel spus nici ai lui nu-l mai susțin pe Orban în tâmpeniile sale. Curajul, însă, i-a părăsit în plen. Locul de parlamentar e mai de preț decât pătrunjelul românesc!
Odată-n plus, s-a făcut dovada că actualul guvern al Dreptei Unite guvernează pentru corporații și interesele lor, nu pentru români!
Iar fiecare zi ce trece demonstrează că guvernul PNL este mai rău, mai periculos decât coronavirusul!

Dacă vor să-și recapete viața normală, dacă vor să aibă siguranța loculului de muncă, a veniturilor, a sănătății, a reluării firești a educației pentru copii, a bunăstării, pe 6 decembrie românii pot face diferența. Să vină la vot și să aleagă nu RĂUL ci BINELE, nu CRIZA și MOARTEA ci VIAȚA. Orice vot pentru PSD e un vot pentru siguranța unui trai mai bun!” – Marian Mina, preşedinte PSD Giurgiu, candidat pentru Camera Deputaţilor.

Comandat de PSD Organizaţia Judeţeană Giurgiu, executat de PROIMAGE GRUP SRL, cod mandatar coordonator 11200020

Comentarii