Mare petrecere de Revelion acasă la primarul comunei Singureni, Marian Pătuleanu

Petrecere mare de Revelion acasă la primarul comunei Singureni din județul Giurgiu, Marian Pătuleanu. Ca în fiecare an primarul din Singureni petrece sărbătorile de iarnă acasă cu familia, finii și prietenii apropiați. Gazdă bună, primarului Marian Pătuleanu ne-a spus că se simte cel mai bine acasă acolo unde poate să îi aibă aproape pe toți cei dragi de la familie, părinți și până la prieteni.

Marian și Irina Pătuleanu au cununat peste 10 cupluri de tineri care au ales să își unească destinele și pentru că sunt oameni de casă, serioși, care țin la respectarea tradițiilor și a familiei, aceștia s-au pregătit așa cum se cuvine pentru a fi gazde bune pentru finii lor și pentru prietenii care vor veni să petreacă Revelionul la ei acasă.

Frumoasa soție a primarului din Singureni, Irina, a pregătit cu multă pricepere bucate alese, aperitive, fripturi, piftii, salată de boeuf, plăcinte, a aranjat frumos masa, a mers alături de fetele ei cu care este foarte bună prietenă să se aranjeze pentru marea noapte dintre ei, și-a strâns familia în jurul ei, iar acum deja așteaptă invitații, totul fiind pregătit în cele mai mici detalii.

Între timp primarul Marian Pătuleanu a primit cetele de colindători care l-au vizitat spre a-i cânta tradiționalul ”Plugușor”. Aceștia i-au urat un An Nou cu sănătate și multe bucurii.
La rândul său primarul comunei Singureni transmite și el o urare pentru toți locuitorii comunei pe care o conduce, dar și pentru familia senatorului Niculae Bădălău cu care acesta are o relație foarte bună și care recent a fost ales președinte executiv al PSD la nivel național.

Comentarii