Legumicultorii din Colibaşi au primit o vizită „la nivel înalt”

Unul din cele mai cunoscute şi apreciate bazine legumicole din ţară este, fără îndoială, cel de la Colibaşi, de unde se spune că ar fi pornit ideea programului naţional „Bani pentru tomate”.

Pentru a vedea cu ochii lor cum se desfăşoară acest program şi ce beneficii aduce legumicultorilor, ministrul Agriculturii, Petre Daea, preşedintele PSD, Liviu Dragnea şi secretarul general Codrin Ştefănescu au fost, miercuri, oaspeţii legumicultorilor din Colibaşi.

La această vizită a fost prezent şi preşedintele CJ, Marina Mina, care notează joi pe pagina sa de facebook:

„Comuna Colibaşi, judeţul Giurgiu, a găzduit, ieri, vizita de lucru a preşedintelui PSD, Liviu Dragnea, însoţit de secretarul general Codrin Ştefănescu şi de ministrul Agriculturii, Petre Daea.

Am participat la eveniment, alături de preşedintele PSD Giurgiu, ministrul Economiei, Niculae Bădălău, de primarii giurgiuveni, de alţi colegi din #administraţie, dar şi de parlamentarii noştri.

Împreună am mers la mai mulţi producători de tomate, cât şi la Cooperativa Colibaşi, comuna fiind locul unde a fost fundamentat “Programul pentru #Tomate”. De asemenea, agricultorii din Colibaşi s-au făcut cunoscuţi la nivel national cu producţia lor de legume de #calitate, în general.

Comentarii