”Județul Giurgiu este sărac!” De ce?

Președintele CJ – și, totodată al PSD Giurgiu – Marian Mina, a fost prezent joi, alături de senatorul Nicolae Bădălău li primarul din Ogrezeni, la o conferință de presă, la finalul căreia a notat, pe pagina sa de facebook:

”Am participat, astăzi, alături de senatorul Niculae Bădălău şi de primarul comunei Ogrezeni, Jean Jipa, la conferinţa de presă a PSD Giurgiu. Celor care tot declară pe la anumite televiziuni că Giurgiu este sărac(dar n-au făcut absolut nimic ca să schimbe asta!) le reamintesc faptul că, timp de 8 ani, judeţul a fost sub conducere liberală, iar municipiul a fost 16 ani în administrarea PNL! Consider că echipa PSD Giurgiu a reuşit, în doar 2 ani, să realizeze mult mai multe lucruri bune pentru giurgiuveni decât au făcut alţii în atâtea mandate!

Şi mi-am propus să le prezint giurgiuvenilor, prin intermediul presei locale, toate realizările noastre. În acest sens, i-am invitat pe ziarişti să mergem împreună pe fiecare drum judeţean, la Spital, la Teatru şi la Bibiliotecă. Desigur, o să le prezint şi în ce stadiu erau proiectele la momentul în care am preluat conducerea CJ Giurgiu. O să vorbim şi despre proiectele blocate de alţii şi pe care noi le continuăm sau le-am şi încheiat cu succes.

Pe de altă parte, tot în conferinţa de presă de astăzi, mi-am declarat susţinerea faţă de proiectul de lege privind trecerea lacului de acumulare Grădinari în administrarea Consiliului Judeţean Giurgiu. O să le propun colegilor din Consiliu un proiect de hotărâre în acest sens pentru ca, ulterior, să putem încheia parteneriate cu cele trei primării Ogrezeni, Bucşani şi Grădinari pentru dezvoltarea zonelor respective. Scopul este acela de a le reda locuitorilor comunelor menţionate ceea ce le aparţine de drept!”

Comentarii