IONEL DINU- schimbare radicală ”de macaz”: scuze publice pentru atacurile la familiile liderilor PSD Giurgiu, Niculae Bădălău și Marian Mina!

Secretarul general adjunct al PNL Giurgiu, Ionel Dinu, cel care a depus în instanţă o cerere de dizolvare a PSD pentru că social-democraţii nu şi-ar fi respectat programul de guvernare, a afirmat marţi, într-o conferinţă de presă, că prezintă scuze liderilor PSD de Giurgiu pe care i-a atacat în trecut în declaraţiile sale, el arătând că este posibil chiar să retragă din instanţă adresa privind desfiinţarea PSD.

„Vă promit dumneavoastră şi cetăţenilor din Giurgiu că nu o să mai fiu cel care am fost cândva, acela care să atace adversarii politici şi am să încep cu scuzele de rigoare faţă de partenerii mei politici din celelalte partide politice care s-au simţit atacaţi şi atacate familiile din partea mea şi aici pot să dau exemple faţă de domnul Mina (n.red. preşedintele CJ Giurgiu, Marian Mina) şi de domnul Bădălău (n.r. senatorul Niculae Bădălău). Nu mai am timp şi vreme nici eu, nici ceilalţi din politica românească să ne înjosim şi să ne trezim în periferia politicii. Trebuie să dăm semnale şi să identificăm lucruri serioase, nu să încercăm de fiecare dată să găsim greşelile competitorilor noştri, ale adversarilor sau ei pe ale noastre, dacă vrem să rezolvăm problema României!”, a declarat Ionel Dinu.

El a mai spus că e posibil să retragă cererea de dizolvare a PSD pe care a depus-o în instanţă. „Vă aduc la cunoştinţă faptul că pe data de 4 aprilie am proces cu PSD, deja am primit citaţia la Tribunalul Bucureşti, mă mai gândesc dacă îmi retrag acţiunea. Mi-a dat termen, e pentru prima dată când se dă termen la o asemenea cerere cu privire la dizolvarea unui partid politic, dar dacă PSD-ul promite şi eu văd că programul de guvernare îl vor aplica, pensiile vor creşte, salariile vor creşte, retragerea cererii de dizolvare pot să o fac în cinci minute, dar deocamdată nu e cazul”, a mai spus Ionel Dinu.

Întrebat dacă acum luptă pe alt front, secretarul general adjunct al PNL Giurgiu a afirmat că nu este teamă că ar putea fi exclus din PNL.

„Ionel Dinu este Ionel Dinu, are personalitatea lui, pe mine nu mă comandă nimeni! Care e problema lui Marin Anton (n.red. preşedintele PNL Giurgiu)? Trebuie să-i spun lui Marin Anton când fac o conferinţă de presă!? Să mă excludă, nicio problemă, mie mi-ar face un bine, cred că îşi fac ei rău!”, a completat Ionel Dinu.

El a mai susţinut că nu exclude şi să se retragă din politică şi să plece în SUA pentru că fiica lui s-a căsătorit cu un cetăţean american.

www.agerpres.ro

Comentarii