IONEL DINU acuză conducerea PNL Giurgiu de fals și uz de fals

S-a întâmplat într-o conferință de presă susținută de fostul secretar general adjunct al PNL Giurgiu joi, 12 iulie.

Ionel Dinu a explicat că și-a pierdut această funcție ca urmare a unei ședințe desfășurate la Prundu și că ar fi primit un document oficial ce îl anunța că Biroul Politic PNL a decis revocarea sa. Numai că – susține Dinu – o parte din colegii pe care i-a întrebat ar fi spus că nu s-a discutat acest subiect în ședința respectivă.

Dinu declară acum că semnătura ce apare pe documentul ce i-a fost trimis nu îi aparține președitelui Marin Anton și că revocarea din funcția deținută de el trebuie făcută de Consiliul de coordonare județean PNL, ceea ce îl face să afirme că revocarea sa a fost nestatutară.

În plus, la scurt timp după ce a fost anunțat că este revocat din funcția de secretar general adjunct, Dinu spune că a primit un alt document, în care este anunțat că și-a pierdut și calitatea de membru PNL, pentru că nu și-ar fi plătit cotizația din august 2017 și că și pe acest document ar fi o semnătură falsă.

”Mi-am plătit toate cotizațiile ca membru de partid, și am chitanțe care dovedesc acest lucru. Am într-adevăr, o serie de restanțe la plata contribuției pentru funcția de secretar general adjunct, contribuții pe care nu am mai vrut să le plătesc, odată ce Marin Anton a afirmat că această funcție îi aparține”, spune Dinu.

El acuză acum conducerea PNL Giurgiu de fals și uz de fals și spune că va merge cu aceste documente la conducerea centrală a partidului.

În altă ordine de idei, Dinu mai afirmă că organizația PNL Giurgiu se destramă și că afirmtațiile conducerii PNL sunt false, pentru că, în peste 50% din localitățile județului nu există organizații liberale. În plus, deși, pe hârtie, PNL are 6 primari în județ, în realitate este doar unul singur – cel de la Bolintin Deal – restul ”orientându-se” (fără acte), către alte partide.

El mai spune că în 90% din cazuri, ședințele Biroului Politic Permanent PNL Giurgiu nu se pot ține, din lipsă de cvorum.

În ciuda acestor acuzații, Ionel Dinu susține că rămâne membru PNL, cel puțin deocamdată.

Comentarii