Invitație inedită de la Biblioteca Județeană: ”Queen în 3D”

Într-o postare pe pagina oficială a Bibliotecii, reprezentanții instituției ne fac o recomandare de lectură:

QUEEN ÎN 3D, autor Brian May. București, Editura Rao, 2018

În premieră, o imagine din culisele istoriei uneia dintre cele mai mari trupe rock a tuturor timpurilor, povestită, prin imagini și cuvinte, de unul dintre membrii fondatori ai formației, compozitorul și chitaristul Brian May.

Queen în 3D conține mărturii, peste 300 de fotografii pe care Brian May le-a realizat cu ajutorul camerei sale stereoscopice de-a lungul mai multor decenii, imagini din toate perioadele trupei Queen, de la Freddie Mercury și până la solistul american Adam Lambert, o pereche de ochelari speciali (care transformă imaginea plată într-una 3D) și instrucțiuni pentru folosirea acestora. 


”Muzica trupei Queen a traversat toate barierele vârstei, rasei, culorii pielii și credinței încă de când ne-am întâlnit, în jurul anului 1970, și am hotărât, oarecum înainte de vreme, că vom schimba lumea ! Sunt mândru de eforturile pe care le-am făcut și sper că această carte va transmite o parte din sentimentele benefice pe care le-am simțit noi înșine în perioada în care s-au întâmplat atâtea lucruri importante. Ați văzut cu toții grupul Queen din afară. Acum, bucurați-vă de el din interior, în 3 D.”
Brian May.

Vă așteptăm cu DRAG la BIBLIOTECĂ !!!”

Comentarii